Vi har en række ordninger og steder, du kan gå hen og få hjælp.

Tutor

Som elev på Gentofte HF får du tilknyttet en lærertutor, der har til opgave at tale med dig en gang imellem om, hvordan det går med din uddannelse. Din tutor vil hjælpe dig med at få struktur på din faglige udvikling og hjælpe dig med de problemer, der kan opstå undervejs i dit studieforløb.

Studievejledning

På Gentofte HF har vi tre studievejledere, der kan hjælpe dig med studiemæssige problemer.

Studievejlederne er på deres kontor hver dag i deres træffetid. Her kan du henvende dig, hvis du har problemer med studiet, spørgsmål, eller hvis du bare har brug for at snakke. Deres dør er stort set altid åben, og alle elever er meget velkomne. Du kan også ringe til studievejledningen på tlf. 3975 2535. Har du spørgsmål angående optagelse på Gentofte HF, er det også her, du skal henvende dig.

Lektiehjælp

I det første halve år af 1. hf vil du have en række skemalagte lektielæsningstimer, hvor du vil få hjælp til at lave dine skriftlige afleveringer. Denne ordning har vi, fordi det er vigtigt, at du får afleveret alle dine skriftlige afleveringer til tiden.

Bibliotek

Vores bibliotekar er på skolen 4 dage om ugen. Bibliotekaren kan hjælpe dig med at søge efter litteratur til brug i projekter i alle fag og til den Større Skriftlige Opgave (SSO) i 2. hf.

Biblioteket kan også bruges f.eks. i forbindelse med gruppearbejde og opgaveskrivning.

Frivillig idræt

Vidste du, at du har mulighed for at deltage i frivillig idræt på Gentofte HF?

Læs mere

Elevtilfredshed

Vidste du at Gentofte HF har landets mest tilfredse hf-elever?

Læs mere

Galleri

Livet på GHF

Se mere