Studievejledning/optagelse

Skolen har fire studievejledere: Mette Louise Milter Jakobsen, Sanne Wejse Lodberg, Therese Worsøe Ostenfeld og Troels Munch. De træffes på studievejlederkontoret samt på telefonnummer 3975 2535
Du møder os i forbindelse med din optagelse på Gentofte HF, og vi giver dig råd og vejledning i løbet af de to år du går på skolen, om fx valg af fag, større skriftlig opgave og eksamensforhold.

Vi samarbejder med dine lærere, din tutor og rektor om din gennemførelse af uddannelsen, så du får mest muligt ud af den.

Desuden samarbejder vi med UU-Nord om overgangen fra grundskole til ungdomsuddannelse og med Studievalg København om overgangen til videregående uddannelse.

optagelse til 2-årigt hf

Ansøgningsfristen er 1. marts.
Du søger om optagelse enten gennem din folkeskole og UU (hvis du er under 18) eller på Undervisningsministeriets optagelsesskema på www.optagelse.dk. Du kan også henvende dig til Gentofte HF og få tilsendt et ansøgningsskema eller selv hente det her. Du skal også vedlægge din uddannelsesplan.

Læs mere om den 2-årige hf uddannelse her

Optagelse til GSK

Særligt GSK ansøgningsskema kan hentes på www.gsdanmark.dk
Ansøgningsfristen til efterårshold er d. 15. August, og ansøgningsfristen til forårshold er d. 1. december. Efter disse datoer optages der på ledige pladser.
Ansøgningen sendes til Københavns VUC, Sankt Petri Passage 1, 1165 Kbh. K.

Læs mere om GSK her

Optagelse til paratpakken

Ansøgningsfristen er 4. januar 2016

Du finder ansøgningsskema her

Læs mere om Paratpakken her

Har du spørgsmål angående SU, eller GSK, så skal du kontakte skolens elevkoordinator Lone Solberg på skolens kontor eller tlf 39752548

Mette Louise M. JakobsenStudievejlederkemi
Sanne Wejse LodbergStudievejlederengelsk og historie
Troels MunchStudievejlederidræt
Therese Worsøe OstenfeldStudievejlederengelsk

Læs om optagelsen på GHF

Læs mere

Læs om elevtrivsel på GHF

Læs mere

Galleri

Livet på GHF

Se mere