Lektiecafe

- Så er det tid til endnu en lektiecafé

- Så er det tid til atter engang at lade kundskabens kilde flyde i frokoststuen og berige os alle med ny viden!

Har du fået din første NF rapport / journal for (biologi, kemi eller geografi), og er lidt i tvivl om hvad søren der skal stå på de tomme linjer ….. Så er lektiecafeen noget for dig

Har din matematiklærer tilladt sig at give dig en aflevering for og det kniber lidt med regnereglerne …… Så er lektiecafeen stedet for dig.

Stiller din engelsklærer store krav og tekstforståelse og genregenkendelse ….. Så er lektiecafeen stedet med en hjælpende hånd.

Har du Bio B og ikke helt forstår det der med havbiologi, eller forstår du ikke helt hvordan det nu er nerverne sender besked til musklerne om at trække sig sammen ….. Behøver jeg at sige det ….. Lektiecafeen er løsningen'

Er din geografiunderviser ved at udslette menneskeheden med vulkaner, jordskælv og tsunamier …. Og du gerne vil grave lidt dybere ned i undergrunden for rigtigt at forstå …. Ja så er det også lektiecafeen !

Skulle der være elever der har valgt Mat på B eller A …. Ja så kommer man da også bare i lektiecafeen på onsdag. Vi har pt ikke nogen lektiehjælp til den svære mat – Men vi plejer at være ret gode til at hjælpe hinanden !

Og jeres lektiecafebestyrer – Ja jeg er blevet rask igen. Jeg har spist vitaminer, antioxidanter og jeg har fået tvunget temperaturen ned under de 40 grader.

Så jeg er klar til at hjælpe, pedellerne er klar med kaffe og lidt sødt til ganen så vi kan holde energien og gejsten oppe hele eftermiddagen.

Jeg håber at se rigtigt mange – Nye kunder såvel som stamkunder fra sidste år …. Her er altid plads til flere!

Ses vi ?
Det tror jeg nok vi gør

Jeres alles stamcafebestyrer
Thomas (nu med 4x corona på CV’et)