ARRANGEMENTER

Morgensamling

Hver måned er der morgensamling. Alle lærere og elever deltager i denne hyggelige begivenhed, som dels er krydret med underholdende indslag og dels med vigtige meddelelser fra skolen eller fra folk udefra. Det kan være repræsentanter fra fx Projekt Frivillig, som fortæller om spændende steder, du kan søge frivilligt arbejde, eller det kan være AIDS-Fondet, som fortæller om en konkurrence, vi som skole kan deltage i. Derudover er der underholdning, som spænder bredt fra filmvisning fra mediefagsholdene, musikindslag fra musikklasserne eller skolebands og quizzer om skolens liv eller lærerne.

Morgensamlingen slutter altid med, at vores rektor overtager mikrofonen og fastsætter, hvornår næste time skal starte.

Fester

Skoleliv på Gentofte HF er meget mere end faglig fordybning. De gode relationer kan både opstå og styrkes i skolens mere festlige indslag som fredagscaféer og skolefester.

Der bliver holdt en fest cirka fem gange om året. Skolen har et festudvalg, som du er meget velkommen til at være en del af. Som medlem af udvalget deltager du, sammen med de andre elever i både billetsalg, baren og i oprydning efter festen. Festerne har normalt temaer som fastelavn, halloween eller jul, som oftest ses udfoldet i både udklædning og pyntning af festsalen. Den helt store fest er årets Gallafest, hvor du vil se en skole, som er pyntet op ud over det sædvanlige med glitter, halogenballoner og konfetti. Alle skolens elever vil blive tilbudt et mindre kursus i lanciers op til festen, så du har mulighed for at brillere lidt ekstra på det bonede dansegulv.

Der er desuden hyret en fotograf til aftenen, som sørger for at tage både portrætbilleder på den røde løber og festlige stemningsbilleder til selve festen. Brænder du lidt ekstra for glitter, galla og fest har du desuden mulighed for at deltage i planlægningen af festen, da skolens elever nedsætter et ekstra Galla-festudvalg, som kun koncentrerer sig om netop denne særlige fest.

Alle fester starter klokken 20 og slutter klokken 01.00. Der er mulighed for at købe billige øl, vin, sodavand og cider i baren. Det er muligt at betale med Mobilepay og kontanter. Festerne er kun for skolens elever, og du skal vise studiekort ved indgangen.

Gentofte HF har en god tradition for god og festlig stemning til festerne, som desuden har hyret dørmænd til at opretholde ro og orden. Der er altid diskotek til festerne, hvor der er DJ, diskokugle og diskotekslys.

Fredagscafé

Fredagscaféerne bliver afholdt cirka fem gange om året, og temaet varierer løbende efter jeres ønsker. Det er derfor ikke unormalt, at du vil se eleverne i gang mod kantinen en fredag eftermiddag bærende på tomme plastglas til beer pong eller med en Playstation-controller i hånden; fredagscaféen har nemlig både afholdt et uofficielt GHF-skolemesterskab i beer pong ligesom caféen også flere gange har dannet rammerne for en skoleturnering i FIFA på storskærm.

Gode, gammeldags brætspil er heller ikke noget, man rynker på næsen af i fredagscaféen. Stratego, Bezzerwizzer, Hint eller Backgammon er alle spil, der er blevet spillet på udvalgte fredagscaféer i løbet af det seneste år.

Skolens lærere deltager ofte i caféerne, hvorfor man også kan få sig en faglig snak om verdenskrigene eller fotosyntese over en øl eller en sodavand. Caféerne starter altid klokken 15 og slutter klokken 18. Der er mulighed for at købe billige øl og sodavand. Caféen tager Mobilepay og kontanter.

Besøgsdage

Efterskoledag

Lørdag 20 januar kl. 13-15. holder vi efterskoledag for alle interesserede. Tilmelding er ikke nødvendig.


Besøgsdage

Skolen byder indenfor til besøgsdage torsdag 25 januar, tirsdag 30 januar, onsdag 31 januar og tirsdag 20 februar. Alle dage fra kl. 08:55-13:10. Tilmelding er nødvendig.

Tilmeld dig her