UDVALG

Miljøråd

Brænder du for miljø- og klimapolitik og er du den næste Greta Thunberg? Så er Gentofte HFs Klimaråd lige noget for dig! Gentofte HF er nu certificeret som Grønt Flag Gymnasieskole, og vi gør hver dag en indsats for at bevare denne status. Som en del af klimarådet vil du få rig mulighed for at sætte egne ideer i søen for at gøre GHF til en mere grøn og bæredygtig skole, og du vil sidde med ved bordet, når vi skaber GHFs nye miljøvision.

Skolekultursudvalget

Skolekultursudvalget er en gruppe lærere som arbejder for, at der er en masse spændende initiativer og aktiviteter på Gentofte HF, som du kan involvere dig i. Det er fx også dem, der sørger for, at elevrådet bliver hørt og har kontakt til ledelsen. Kontakt os, når du får gode idéer til, hvad der skal ske på din skole, så hjælper vi med at gøre dine idéer til virkelighed.

Social media ambassador

Vil du være med til at styre skolens SOME-profil?

Som ”Social Media Ambassador” kan du vise din skole frem online. Bliv en af GHFs 10-15 ambassadører som poster billeder, laver videoer og skriver om skolens liv. Vær med til at dokumentere dine egne og dine kammeraters oplevelser på GHFs sociale medier.

Øllauget

I Gentofte HFs øllaug brygger eleverne gruppevis deres egen øl. Medlemmerne i lauget får en introduktion til øltyper og ølbrygning ved skolens kemilærere og lauget holder derefter bryggedag og lagrer egen øl. Når gruppernes øl er klar, holder vi en fredagscafé for hele skolen, hvor alle øllene kan smages, og den bedste øl kåres.