GSK på Gentofte HF

Hvis du har afsluttet en gymnasial uddannelse, og du overvejer at søge ind på en videregående uddannelse, som stiller specifikke krav til fag, niveauer eller karakterer, som din nuværende studentereksamen ikke kan opfylde, så er et gymnasialt suppleringskursus løsningen på dit problem.

Gentofte HF tilbyder gymnasiale suppleringskurser i matematik og kemi på forskellige niveauer, og vi hjælper dig til at komme videre på dit drømmestudie.

PRAKTISKE INFORMATIONER

SU

Du kan søge SU, hvis du har mindst 16 timers undervisning om ugen og ikke har gennemført fagene på samme niveau før. Din SU på et gymnasialt suppleringskursus kommer ikke til at påvirke dine SU-klip, når du kommer ud på din videregående uddannelse. Se mere på www.su.dk

Egenbetaling

Hvis du søger kurset senest d. 1. oktober to år efter, at du har afsluttet din studentereksamen, er undervisningen gratis. Ansøger du efter, vil der være en betaling på 550 kr. pr. fag. Derfor er det en god idé hurtigst muligt at få sendt en ansøgning afsted, hvis du allerede nu ved, at du mangler nogle fag for at kunne søge ind på dit drømmestudie.

Deltagerbetaling

Undervisningsmaterialer udlånes gratis – du skal dog selv medbringe computer og anskaffe licens til evt. matematikprogrammer.

Optagelse

Ansøgningsfristen til sommerhold er d. 5. juli. Til efterårshold er datoen d. 15. august og til forårshold d. 1. december. Efter disse datoer optages der på ledige pladser.

Mange af vores elever kommer fra området omkring Gentofte, Lyngby og København, men vi tager selvfølgelig imod elever uanset, hvor i landet, du bor.

Tilmelding til GSK koordineres af Københavns VUC. Ansøg om Gymnasial Suppleringsfag her.

Ønsker du yderligere information, kan du henvende dig til KVUC tlf. 8232 6690 eller mail gsk@kvuc.dk