IMG 6762 B

Om Humaniorapakken

Er du vild med sprog? På Humaniorapakken får du både engelsk og spansk på A-niveau, og du vil således bruge rigtig meget tid på at tale, skrive, og bruge dit sprog aktivt på fx ekskursioner og studierejse til Barcelona.

Med samfundsfag på B-niveau beskæftiger du dig med politik, sociologi og økonomi og med Humaniorapakken får du dermed et godt fagligt fundament og et klart internationalt udsyn.

Ud af huset

Når vi tager ud af huset tager vi i teateret og i biografen. Vi har desuden besøgt den Amerikanske Ambassade og Folketinget. I forbindelse med projekt- og praktikforløb besøger vi fx Spansk og Historiestudierne på Københavns Universitet for at give dig et realistisk billede af det faglige niveau og studiemiljøet på universiteterne.

Hvad kan jeg blive?

Med Humaniorapakken er du godt rustet til de humanistiske universitetsuddannelser som fx Engelsk, Spansk, Historie, Dansk, Arkæologi, Filosofi, Medievidenskab, Kunsthistorie etc.

Fagpakkefag
Engelsk A, Spansk A, Samfundsfag B

Uddannelsestype
Den 2-årige HF

Valgfag
Ingen mulighed for valgfag

Giver adgang til
Alle typer videregående uddannelser.

IMG 9442 B

UDDANNELSENS OPBYGNING

Skoleåret på Gentofte HF er bygget sådan op, at alle elever følger samme forløb i 1. og 2. semester. Alle elever vil i løbet af 1. og 2. semester gennemføre et afklaringsforløb der bl.a. indeholder praktik og projektforløb, og derefter træffe valg om hvilken HF fagpakke og valgfag man ønsker. Fagpakker og valgfag ligger således i 3. og 4. semester.

Hvis du stadig er i tvivl om hvilken retning du vil gå, kan du se vores andre muligheder her.

Nedenfor kan du se hvilke fag du skal have i hvert semester. Fagene er markerede med grønt i det semester, hvor de afsluttes med eksamen.

Se skema